Goudvis

Verjaardag

Verjaardag in groep Goudvis

Vorige week hebben we weer een verjaardag gevierd! Na het mooi zingen van verjaardagsliedjes, kregen wij een heerlijke traktatie!

{fotoalbum}goudvis/4Zahra{/fotoalbum}

Maart

 

Groep Goudvis heeft in maart weer veel leuke dingen gedaan! We hadden een verjaardag, zijn naar de duinen geweest, hebben meegedaan aan het theateroptreden van de Strandwacht, knutselen wat af en een leerling heeft een soort spreekbeurt gehouden over waar hij woont.
Wat een toppers hebben wij in groep Goudvis!

{fotoalbum}goudvis/3Maart{/fotoalbum}

December

De maand december was weer een erg drukke en leuke maand! In groep Goudvis vierden we de komst van Sinterklaas, een verjaardag en Kerstmis. Rommelpiet is langsgeweest, Sinterklaas was op school en onze kanjers hebben tijdens het tekenen geoefend met het zingen van de kerstliedjes. Toen we woensdag 14 december kerstdiner hadden, konden de kinderen erg goed meezingen met de liedjes van het koor!
Op dit moment hebben we allemaal lekker vakantie. De juffen van groep Goudvis wensen iedereen de beste wensen voor 2017!

{fotoalbum}goudvis/2december{/fotoalbum}

Goudvis danst

Groep Goudvis heeft zo hard gewerkt en mochten daarna als beloning dansen met Just Dance. Even lekker bewegen tussen de lessen door!

{fotoalbum}goudvis/1dansen{/fotoalbum}

Nieuwsbrief

Onze kernwaarden

kernwaarden 250

Uit de groepen

DESIGN_BY