Website protocol

Doelstelling
De website van de school heeft als doel ieder die daar belangstelling voor heeft te informeren over het reilen en zeilen op PI-school De Strandwacht in Den Haag (hierna aangeduid als "de school").
Met onze website bieden we de leerlingen de mogelijkheid om werkstukjes, tekeningen, boekverslagen e.d. te laten zien aan klasgenoten, familieleden en vrienden, dichtbij en ver weg.

Verantwoording
De website is voor een groot gedeelte opgebouwd uit informatie uit de schoolgids en de jaarkalender van de school. Hierdoor is een bepaalde zekerheid verkregen, dat de meest relevante informatie is goedgekeurd door de verschillende geledingen van de school.
De berichten, inclusief foto's onder "Uit de groepen" worden direct online geplaatst door de groepsleerkrachten en onderwijsassistenten.
De eindredactie vindt plaats door de webmaster/ICT-coördinator,  de coördinator Organisatie&Beheer en een vrijwilliger.
Ouders en andere bezoekers die materiaal op de website willen plaatsen, kunnen dit mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , waarna de eindredactie beslist over publicatie.
Via de pagina's "Links" en "Kinderlinks" bieden we iedereen die daarin geïnteresseerd is links naar sites die interessant kunnen zijn voor kinderen en ouders. Voor de inhoud van deze sites is de school niet verantwoordelijk.

Privacy
Natuurlijk willen we de privacy van elke betrokkene bij onze school waarborgen.

Alle ouders/verzorgers (hierna aangeduid als "ouders") worden jaarlijks aan het begin van het schooljaar gevraagd schriftelijk toestemming te even voor publicatie op de schoolwebsite van foto's van werk van hun kind, en foto's waarop hun kind aan het werken of spelen is. Ouders kunnen deze instemming ook weer schriftelijk intrekken. 

Bij foto's worden nooit achternamen van de leerlingen vermeld.
Bij publicatie van informatie zal nooit strikt persoonlijke informatie worden opgenomen.

Tot slot
Met onze website willen we informatie verstrekken over onze school aan iedereen die daarnaar op zoek is. We richten ons hierbij zowel op degenen die de school reeds bezoeken, als op hen wiens belangstelling voor onze school hierdoor gewekt zou kunnen worden. Op onze website is recente informatie te vinden over actuele gebeurtenissen in en rond de school. Bovendien wordt de nieuwsbrief van de school op de site gepubliceerd.

DESIGN_BY