Aftrap zomervakantie met duurzame VakantiePas

Ruim 50.000 kinderen op alle Haagse basisscholen hebben weer een VakantiePas van hun meester of juf gekregen. Met dit Vakantiepaspoort kunnen ze tijdens de zomervakantie, met korting of zelfs gratis, meedoen aan meer dan 80 activiteiten in de stad en regio.

VakantiePas, Natuurlijk!
Met het duurzame thema ‘Natuurlijk!’ staan er dit jaar extra veel groene activiteiten in het boekje. Ook is er een aantal activiteiten waarbij  VakantiePassers beloond worden als Natuurheld. Denk aan het inruilen van tegels voor plantjes of trashurehunten op het strand.
Met een ‘groene’ stempel voor een van deze activiteiten, mogen kinderen gratis naar de voorstelling Koning van Katoren in het Zuiderparktheater. Dit alles komt bovenop het vertrouwde aanbod van onder meer musea, workshops, zwembaden en een gratis ijsje.
De VakantiePas is goed voor zeker € 300,- aan kortingen.

Win een weekend in de Natuur
Behalve de kortingen en zelfs gratis activiteiten, zijn er ook  mooie prijzen te verdienen.
De hoofdprijs is een weekend weg in de natuur voor het hele gezin via Nivon Natuurvrienden. Daarnaast worden er ook kaartjes voor Diergaarde Blijdorp en Attractiepark Duinrell verloot.

VakantiePas Reporters
Dit jaar gaat er voor het eerst een aantal kinderen op pad als VakantiePas Reporter. Ze testen verschillende VakantiepasActiviteiten. Hiervan maken de reporters een vlog onder begeleiding van jongerenwerkers van Welzijn Scheveningen. Het resultaat van de eerste vlogs is net als alle informatie over de VakantiePas te vinden op www.vakantiepas.nl.